Algemene voorwaarden

Inschrijving workshop/lessenreeks en betaling

Inschrijving gebeurt bij voorkeur via het inschrijvingsformulier op de website en geldt voor de hele workshop/lessenreeks. Om je inschrijving definititef te bevestigen betaal je na ontvangst van alle desbetreffende informatie het ganse bedrag via overschrijving op BE 61 0019 2210 5217 van PEPA Ceramics BV. Inschrijvingen gelden in volgorde van ontvangst van de betalingen.

Na ontvangst van je betaling ontvang je een bevestiging per e-mail. Als je keuze volzet is voor je betaling ontvangen is, wordt je betaling teruggestort en kom je automatisch op de wachtlijst. Je kan je hiervoor ook zelf inschrijven wanneer het wordt aangegeven op de website. Als er een plaats vrij komt contacteren we je als eerste. Wanneer we een gelijkaardige aanbod aanbieden op een nieuwe datum informeren we je.

Indien je een factuur wenst, vraag je dit via e-mail aan na betaling. Vermeld daarbij duidelijk je naam, adres en BTW nummer. De factuur ontvang je op de eerste dag van de workshop/lessenreeks.

Annulatievoorwaarden

Annulering workshop/lessenreeks door deelnemer

Bij annulatie door de deelnemer tot 4 weken op voorhand of bij een vervanging, wordt een administratiekost van 35 euro afgehouden en wordt het saldo teruggestort.

Bij latere annulatie en tot 2 weken op voorhand, wordt 50% van het inschrijvingsgeld teruggestort (tenzij een vervanger wordt aangebracht, dan betaal je slechts 35 euro administratiekost)

Bij annulatie, minder dan twee weken op voorhand kan geen inschrijvingsgeld meer terugbetaald worden (tenzij een vervanger wordt aangebracht, dan betaal je slechts 35 euro administratiekost). Via de wachtlijsten zal PEPA Ceramics actief mee helpen zoeken naar een vervanging.

Annulering/verplaatsing van een lessenreeks/workshop door PEPA Ceramics BV

De cursussen/workshops vinden alleen plaats mits er minimaal 8 deelnemers zijn. Bij onvoldoende inschrijvingen kan de cursus/workshop verplaatst worden en indien de nieuwe data niet passen wordt het cursusgeld integraal terugbetaald.

Bij ziekte of verhindering van Patricia Peeters wordt de cursus/workshop geannuleerd. Indien mogelijk wordt een alternatieve periode of datum voorgesteld. Indien je daar niet kan aan deelnemen wordt je betaling volledig teruggestort.

Afwezigheden tijdens een lopende lessenreeks

Indien je verhinderd bent tijdens een lopende lessenreeks vragen we je om dit zo vroeg mogelijk te melden. Op die manier kunnen we een lijst aanleggen van open plaatsen. Die lijst zal beschikbaar zijn in het atelier en zolang er beschikbaarheid is kan iedereen die een les afwezig zal zijn een open plaats boeken ter vervanging.

Na afloop van de lessenreeks worden er geen inhaallessen gepland. Gemiste lessen worden ook niet terugbetaald.

Aansprakelijkheid

PEPA Ceramics BV draagt grote zorg voor ieders werkstuk. Tenzij door een duidelijk foute handeling door medewerkers van PEPA Ceramics BV of door gastdocenten is de organisatie niet verantwoordelijk voor beschadiging of breuk van werk van cursisten.

Werken met keramiek is een erg delicaat maakproces en er kan altijd iets fout gaan.
Zeker tijdens een workshop of lessenreeks waarin je een nieuwe techniek krijgt aangeleerd.
Maar als het dan gebeurt is het natuurlijk een ontgoocheling en lastig nieuws om te vertellen.
Tijdens de workshops en lessen gaan we een inspanningsverbintenis aan waarbij we ons inzetten voor een juiste en duidelijke overdracht van creatieprocessen en indien van toepassing een correcte en professionele afhandeling. We kunnen geensinds een resultaatsverbintenis m.b.t. werk van cursisten aangaan.

Het eerste genoegen ligt in het maakproces en meestal zijn er ook geslaagde resultaten.
Heb je pech en ging er iets kapot: ook dat hoort inherent bij het leerproces van keramiek.

Relativeren en/of opnieuw beginnen is dan de boodschap.

Beeldmateriaal

Foto’s mogen genomen worden en gedeeld worden op sociale media mits vermelding van PEPA Ceramics.

Het maken van beeldopnames van een (gedeelte van) workshop /lessenreeks is toegestaan, maar dient enkel voor eigen gebruik. Opnames van een cursus/workshop mogen niet gebruikt worden op social media.

PEPA Ceramics kan foto’s of beeldopnames maken of laten maken tijdens de workshops/lessen en die gebruiken voor communicatie of promotionele doeleinden. Wanneer je niet wilt dat een afbeelding/beeldopname met jou hiervoor gebruikt wordt dien je dit zelf expliciet aan te geven.

Door je in te schrijven bij een workshop of lessenreeks bij PEPA Ceramics ga je akkoord met deze inschrijvingsvoorwaarden.

  Print Friendly, PDF & Email
  Contact

   

  info@pepaceramics.com

  Dorpstraat 3 / bus 10 • 2070 Zwijndrecht-Burcht

  BE 0779 857 036 • Fortis BE61 0019 2210 5217

   

  © PEPA Ceramics BV 2021-2023 • PrivacybeleidAlgemene voorwaarden

  Print Friendly, PDF & Email

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  Uitschrijven kan op elk moment.

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  Uitschrijven kan op elk moment.

  Aanvraag cadeaubon

   Welke cadeaubon wens je te bestellen?:

   Inschrijving te gast

    Lessenreeks voor beginners:

    Lessenreeks voor gevorderden:

    Inschrijving workshop

     Dinsdagavond:

     Zondag voormiddag:

     Privé-groepsworkshop:

     Inschrijving draailessen

      4-daagse intensieve draaireeks (10u-16u) mét extra glazuurmoment:

      3-daagse intensieve draaireeks (10u-16u uur) mét extra glazuurmoment:

      Lessenreeks draaien van 7 lessen: